Petitie Blokkeer de Huurverhoging

Teken de petitie!

Voor het derde jaar op rij kunnen de huren enorm stijgen. Teken de petitie tegen de gigantische huurverhogingen op stophuurverhoging.nl

Onder de noemer ‘Blokkeer de huurverhoging’ voert  de Woonbond samen met huurders en huurdersorganisatie in het hele land actie tegen de  gigantische huurstijgingen. De afgelopen twee jaar stegen de huren gemiddeld bijna tien procent. Steeds meer huurders leven in armoede.

Doe mee met ‘Blokkeer de huurverhoging’ en deel de petitie op Facebook, twitter of mail de petitie aan bekenden.

De Woonbond stelt ook actiemateriaal beschikbaar. Flyers, banners posters, actiekaarten en petitielijsten zijn via de webshop verkrijgbaar. Voor leden en lidorganisaties is dit gratis.

Zelf lokaal actie voeren? Op stophuurverhoging.nl/actie staan tips en trucs met voorbeelden voor acties en persberichten.

Kom ook in actie! Blokkeer de huurverhoging, teken en deel de petitie.

Looptijd actie

Gaat u handtekeningen verzamelen met ansichtkaarten of petitielijsten? Zorg dat deze uiterlijk 15 maart terug zijn bij de Woonbond. Dan kunnen ze op tijd worden meegeteld.

Actiemateriaal

Via de webwinkel zijn posters, flyers, petitielijsten en ansichtkaarten te bestellen. Voor lidorganisatis is dit gratis. Dit materiaal is te gebruiken voor het verzamelen van handtekeningen.