Woonbond · woonbond.nl
Veel informatie voor huurders. hvVreewijk is volwaardig lid van de Woonbond.

De Brug · shadebrug.nl
De Brug is de koepelorganisatie van huurdersverenigingen van Havensteder. Via deze site worden huurders van Havensteder geïnformeerd over actuele zaken zoals het huurbeleid van Havensteder.

Bewonersorganisatie Vreewijk BOV · bov-rotterdam.nl
De BOV behartigt de belangen van álle bewoners in Vreewijk, dus niet alleen de huurders van Havensteder. In het Trefpunt helpen vrijwilligers hun mede-bewoners met vragen en problemen, die niet specifiek huurderszaken zijn. Zoals hulp bij belastingaangiften, uitkeringen, OV-pas, en noem maar op. Ook geeft de BOV de wijkkrant "De Vreewijker" uit.

Stichting De Uil · de-uil.org
De Uil helpt mensen, die daatoe niet (meer) zelfstandig in staat zijn, met klusjes en tuinonderhoud.

Buurtbemiddeling · buurtbemiddeling.org
Geheel belangeloos helpen zij u om een probleem met uw buren op te lossen.

Zichtbare Schakels · zichtbareschakelsrotterdam.nl
De wijkverpleegkundige biedt een luisterend oor en denkt met u mee om een oplossing te vinden.

Buurtzorg · buurtzorgnederland.com
Wijkverpleging, persoonlijke verzorging en individuele begeleiding.

Thuiszorg & Laurens · laurens.nl
Leef uw leven zo zelfstandig en betekenisvol mogelijk.

Rotterdam buitenruimte · rotterdam.nl
Bel 14010 voor meldingen over bestrating, plantsoenen, vervuiling, wateroverlast, fietswrakken, kapotte bankjes en speeltoestellen, graffiti, straatverlichting. Of ga naar de site. Alle soorten meldingen, klachten en complimenten kun je daar kwijt. En daar kun je ook zien op de kaart welke meldingen er al gedaan zijn.

Ondernemend Vreewijk · ondernemendvreewijk.nl
De ondernemers organiseren vaak wat; kijk vooral eens op hun site.

Vreewijk Verder · vreewijkverder.nl
Informatie over de renovatie van 1400 woningen de komende 15 jaar.

Vreewijk · natuurlijkvreewijk.nl
Over wat er zoal te doen is in ons mooie Tuindorp.

Museumwoning · museumvreewijk.nl
Lede 40 is nog helemaal zoals het 100 jaar geleden was.

Havensteder · havensteder.nl
Hiermee komt u op de website van onze huisbaas, waar u onder meer nuttige telefoonnummers kunt vinden.

Gemeente Rotterdam · rotterdam.nl
Dit is de algemene site van de gemeente waar u van alles kunt vinden over de stad, het bestuur, bedrijven, regelingen.

Ministerie · rijksoverheid.nl
Op de site van de Overheid vindt u allerhande informatie over huurderszaken, bijvoorbeeld over huursubsidie, wetgeving en nieuws.